• Escola Bellpuig

  • Adreça

    C/. Calldetenes, 9 08504 St. Julià de Vilatorta

    Telf. 93 888 77 01

    ceipbellpuig@xtec.cat

A l’escola Bellpuig som un equip format per 6 persones: 2 cuineres i 4 monitores. Dinen a l’escola una mitjana de 80 nens i nenes. Fa sis anys que treballem amb Ecomenja la introducció dels productes ecològics. Al principi va costar una mica però podem dir que actualment aquesta introducció està del tot consolidada, els infants coneixen tot el que mengen i gaudeixen de les diferents textures i sabors.

A l’escola disposem d’un hort, amb la finalitat de conscienciar l’alumnat en temes d’alimentació i medi rural i el medi ambient. Remenar la terra, treure males herbes, plantar i recollir productes de l’hort i compartir-los a taula amb els companys enriqueix l’experiència i el coneixement de molts dels productes que mengem.

Proposem un temps de migdia seguint la linea pedagògica del centre i intentem fer-los assolir els valors de companyerisme, respecte i tolerància per així gaudir d’una bona convivència. Treballem els hàbits d’autonomia personal, salut i higiene alimentària. Cada setmana hi ha dos responsables per curs encarregats de la neteja de taules i cadires quan acaben de dinar.DSCN5945

A les estones lliures després de dinar fem manualitats relacionades amb el tema del curs escolar per decorar els diferents espais del menjador. A partir d’ara intentarem fer totes les manualitats amb productes reciclats amb la intenció què els alumnes aprenguin cada vegada més a respectar el medi ambient.