• Escola Camins

  • Contacte

    C/. Rafael Alberti, 4
    08520 Corró d’Avall

    Telf. 93 840 22 15

El nostre menjador creix cada any amb l’escola, aquest any és el primer any que tenim sisè de primària, i hi assisteixen diàriament uns 260 infants.

Hem anat progressant mica en mica fins que em aconseguit el que volem pels nostres infants. Vàrem començar amb càtering, després vam fer una petita passa endavant i cuinàvem a la cuina de l’escola però amb productes convencionals, fins que vam començar a treballar amb Ecomenja.

Ara em guanyat en salut tant per la qualitat dels productes que oferim als nostres infants, productes ecològics i de proximitat, com per com es cuinen els diferents plats que tant agraden al paladar infantil amb les diferents textures, olors, colors…

L’equip del menjador i cuina està format per un grup de persones totes elles qualificades per al bon funcionament del servei de menjador i cuina. Som 14 monitores, dos cuiners i una netejadora.

A l’escola Camins, el temps del migdia és un espai més en la vida escolar dels infants, un espai on el marc global d’actuació contempla dos espais diferenciats: l’espai dins del menjador que a de garantir les necessitats bàsiques d’ alimentació, aprenentatge dels hàbits, la cura de la seva salut, les relacions que estableixen amb la resta d’infants, i amb el personal de menjador, cuina… ,i el temps lliure abans o desprès de dinar que ha de garantir l’educació en les activitats i l’esbarjo .Aquest pla de treball té molt en compte seguir la mateixa línia educativa i els mateixos criteris de l’escola. Ambdós, tenen com objectiu comú assolir l’educació integral dels infants.