• Escola Martinet

  • Contacte

    C/. de Sant Jaume, 30
    08291- Ripollet

    Telf. 93 594 75 22

    a8059883@xtec.cat

La comunitat del Martinet es defineix, entre altres aspectes, com una entitat que vetlla per l’acollida, el benestar i el creixement personal i social de les persones que en formen part. Assumim el compromís i la responsabilitat de garantir qualitat i coherència amb el propi projecte en tots els serveis que com a escola pública podem oferir. Lògicament doncs, els plantejaments educatius de l’estona del migdia han de seguir els criteris, opcions i accions que es desprenen del projecte de l’escola.

Per fer possible la continuïtat del projecte a l’estona del migdia els nens i nenes estan acompanyats per un equip de 3 membres de cuina, 14 monitors, una coordinadora per part d’Ecomenja i una altra que és una mestra de l’escola.

Al Martinet disposem de 4 menjadors, repartits entre les tres comunitats, intentem en tot moment que els nens i nenes dinin amb comoditat.

Durant l’estona del menjar es continua respectant l’autonomia de l’infant, es per aquest motiu que tots els infants mengen sols i es serveixen ells. Els monitors procuren facilitar un ambient serè i tranquil durant l’àpat i en general durant tota l’estona del migdia.

En acabar de dinar tots els nens i nenes, excepte els de 3 anys que fan la migdiada, surten a l’exterior per gaudir d’una estona de joc i lleure.

(Aquesta pàgina ès disponible en Castellano)