• Escola Mogent

  • Contacte

    Camí de la Justada, 3
    08170, Montornès del Vallès

    Telf. 93 579 98 15

L’Escola Mogent és un centre amb cuina pròpia que ens permet gaudir d’una cuina elaborada, on l’alimentació es basa principalment en productes ecològics, de temporada i de molt bona qualitat.

El menjador escolar, no només s’entén com un espai on els infants satisfan les seves necessitats alimentàries, sinó també un espai de lleure educatiu i de convivència, on volem que els nens i nenes aprenguin i creixin a través de la descoberta i de l’experiència sensorial. Ion aquests, també participen de les tasques diàries de menjador (posar taula, ajudar a servir plats….) i col.laboren amb l’equip de monitoratge, el qual rep una formació permanent per part de l’empresa.

L’experiència del nostre centre amb Ecomenja, ha estat molt positiva i molt ben rebuda per tots, ja que ens ha servit tant als nens com a les monitores per a conèixer nous productes de proximitat i poc a poc anar-los incorporant e introduïnt a la nostra alimentació diària…. El tast de nous gustos i textures (cereals, proteïna vegetal, etc), maneres diferents de cuinar, noves receptes….i tot plegat ha tingut una molt bona aceptació.
Mogent és també una escola que es caracteritza per tenir un hort que els i les alumnes cultiven i treballen al llarg de tot el curs, i on els monitors organitzen amb els nens activitats tals com, teatre, jocs dirigits, contes o be tallers relacionats amb els diferents esdeveniments o festes populars que es cel.lebren en el centre.

(Aquesta pàgina ès disponible en Castellano)