• Escuela Suiza de Barcelona

  • Contacte

    C/. Alfons XII, 95- 105        
    08006 – Barcelona

    Tel. 93 209 65 44

    info@escuelasuizabcn.es

El desenvolupament d’un estil de vida saludable también forma part de la funcions educatives de l’Escola. Una alimentació equilibrada exerceix un efecte positiu sobre la concentració i el Rendiment escolar dels alumnes i les alumnes. Al Mateix temps es redueix el risc de PADECA Malalties relacionades amb la dieta.

L’empresa de càtering Ecomenja ofereix als nostres estudiants una alimentació sana, equilibrada i saborosa, un 95% ecològica que s’elabora a La nostra pròpia cuina. També treballem conjuntament amb Ecomenja a: crear Uns bons Hàbits a l’hora de dinar i ensenyar als nens en què consisteixen una alimentació sana, la comunicació regular “Catering-Famílies-Alumnes”. En el nostre Intranet els pares i mares podran visualitzar els menús de nostre menjador ia més trobades més informació sobre el tema alimentació per descarregar. Exemple de menú

Els més Petits, P3, comença a les aules amb una professora, abans d’anar a dormir per a acer la migdiada. Els alumnes de Parvulari i de la 1a classe comença en un menjador a part.

(Aquesta pàgina ès disponible en Castellano)