• IEA Oriol Martorell

 • Contacte

  IEA Oriol Martorell- Primària
  C/ Artesania, 39-41, 08042 Barcelona
  Telf: 933503917

  IEA Oriol Martorell- Secundària
  Carretera Alta de Roquetes 70, 08035 Barcelona
  Telf: 934279000

L’Institut Escola Artístic Oriol Martorell és un centre públic en el que l’alumnat hi cursa els ensenyaments generals integrats amb els artístics: els ensenyaments de l’etapa d’educació primària integrats amb els elementals de dansa o de música i els ensenyaments de secundària obligatòria i batxillerat integrats amb els del grau professional de música.

Es troba situat al Districte de Nou Barris de Barcelona i està distribuït en dos edificis, un per primària i un altre per secundària. És l’únic centre d’aquestes característiques a tot Catalunya i per això venen alumnes de Barcelona i rodalies, la majoria dels quals es queden a dinar perquè viuen lluny.

A primària, a més del servei de menjador, també oferim servei d’acollida, tant al matí com a la tarda. D’aquesta manera es dóna una mica de marge a les famílies, sobretot si venen de lluny, i a més els nens i nenes disposen d’un espai per fer deures i esbargir-se.

A l’hora del migdia, a diferència d’altres centres, els alumnes tenen classe i entren cada dia a una hora diferent a dinar. A més, això els escurça el temps per esbargir-se i els fa més difícil poder participar d’activitats dirigides. De totes maneres, a primer i segon de primària disposen de més temps i els permet gaudir de diferents racons, jocs i tallers (llanes, escobidoos, jocs de sorral, contruccions amb lego,…).

Enguany iniciem una nova etapa al menjador escolar i ho fem al costat d’Ecomenja, l’empresa que a partir d’aquest curs s’encarrega de la cuina i del monitoratge. Tots plegats estem molt il·lusionats amb la idea de poder gaudir de menjar ecològic i de proximitat.

El nostre objectiu és que els nens i les nenes mengin bo i sa; tot experimentant amb diferents textures i sabors. Des dels equips de monitors/es de primària i secundària volem animar-los a prendre consciència de les avantatges del menjar ecològic i de proximitat, tant en termes de dieta saludable, com en termes de compromís social i mediambiental.

(Aquesta pàgina ès disponible en Castellano)