El pacte de preus amb els pagesos i productors

Cada any, al voltant d’Abril-Maig, reunim agricultors i gestores de menjadors escolars ecològics per pactar els preus del curs següent.

És una jornada de treball però també es promou la fraternitat entre client i proveïdor per remar en la mateixa direcció.

En base als preus pactats a aquesta reunió i els consums reals del curs anterior i una enquesta als productors de les disponibilitats, es planifiquen els cultius pel curs següent, asignant la previsió de consums de les escoles als pagesos atenent a diversos criteris:

L’edició del 2025 (sobre el curs 2025/2026) es va fer en la Masia Can Comas el 25/05/2025 . Et compatim el vídeo que vam fer:

Som transparents: els preus pel curs 2025-26

No tenim res a amagar. Per això et presentem els preus que paguem als nostres pagesos. Estem compromesos en portar la producció acordada als menjadors de les escoles i a pagar un preu just.

Proveïdors de menjar ecològic escoles
Proveïdors de menjar ecològic escoles

Ells t’ho poden explicar millor

Joan Andreu

Joan Andreu

Els cítrics ecològics d’en Joan de Tortosa tenen el sabor que han de tenir.
Cal Notari

Cal Notari

Des de Sant Boi l’Olivier fa la verdura ecològica que valora el consumidor.
David Torrelles

David Torrelles

En David ens aporta el raïm ecològic des del Segrià.
Cal Cerdà

Cal Cerdà

En Marçal és influencer agroecològic i fa les millors mongetes del ganxet.

Desplaça cap amunt