Presentació de l'empresa Ecocentral i el seu projecte per impulsar l'agroecologia als menjadors escolars i a les xarxes de suport veïnal i bancs d'aliments. Escoltar l'entrevista
Un nou model de Banc d’Aliments neix arran de la COVID, l'AlterBanc, una aliança entre les xarxes de suport veïnal i la pagesia agroecològica. Llegir més
Les famílies hem de demanar a l’escola menús sostenibles, ecològics i locals
Com són i com haurien de ser els menús dels menjadors escolars? Quins són els principals errors? Com es pot afavorir l'educació alimentària a l'escola? I el bon clima emocional a l'estona del migdia? I quines activitats poden complementar l'àpat? Llegir més
La venta a domicilio de alimentos de proximidad y ecológicos se triplica
Los productores locales se adaptan con gran rapidez tras cerrarse los mercados al aire libre, los restaurantes y las escuelas, que eran sus canales tradicionales de distribución. Llegir més
Los comedores escolares no son sostenibles, una asignatura ambiental pendiente
Un estudio sobre los servicios de comedor de los centros de primaria de Barcelona muestra la huella ecológica de la alimentación del alumnado. Habría que la extensión de un Camp Nou para compensar las emisiones provocadas por cada escuela. Leer más
“En distribución agroecológica, hacen falta iniciativas de mayor dimensión”
Toni Lodeiro entrevista a Diana Amigó (Quèviure) y Alejandro Guzmán (Ecocentral) para hablar sobre los retos de la distribución agroecológica. Leer la entrevista