Política de privacitat

La vostra privadesa és important per a nosaltres. A Automattic tenim alguns principis fonamentals:

 • Tenim cura de la informació personal que us demanem i de la informació personal que recopilem sobre vosaltres a través del funcionament dels nostres serveis.
 • Emmagatzemem informació personal només durant el temps que tinguem un motiu per mantenir-la.
 • El nostre objectiu és que sigui el més senzill possible per controlar quina informació del vostre lloc web es comparteix públicament (o mantenir-la privada), indexada pels motors de cerca i suprimida permanentment.
 • Ajudem a protegir-vos de les demandes governamentals excessives de la vostra informació personal.
 • El nostre objectiu és que tinguem una transparència total sobre com recopilem, utilitzem i compartim la vostra informació personal.

A continuació es mostra la nostra Política de privadesa, que incorpora i aclareix aquests principis.

Qui som i què cobreix aquesta política

Howdy! Som la base d’una varietat de productes i serveis dissenyats per permetre a qualsevol persona, des de bloggers, fotògrafs, propietaris de petites empreses i empreses, aprofitar al màxim el poder i la promesa de la web oberta. La nostra missió és democratitzar l’edició i el comerç de manera que qualsevol persona amb una història pugui dir-ho, i tothom pot convertir la seva gran idea en un mitjà de vida. Creiem en alimentar Internet oberta amb codi que és de codi obert i estem orgullosos de dir que la gran majoria del nostre treball està disponible sota la Llicència Pública General (“GPL”). A diferència de la majoria de serveis, ja que el nostre codi GPL és públic, en realitat es pot descarregar i mirar aquest codi per veure com funciona.

Aquesta política de privadesa s’aplica a la informació que recopilem sobre vosaltres quan utilitzeu:

 • Els nostres llocs web (inclosos automattic.com, wordpress.com, vip.wordpress.com, jetpack.com, woocommerce.com, crowdsignal.com, gravatar.com, intensedebate.com, vaultpress.com, akismet.com, simplenote.com, simperium.com, leandomainsearch.com, cloudup.com, longreads.com i happy.tools);
 • Les nostres aplicacions per a mòbils (inclosa l’aplicació per a mòbils de WordPress per Android i iOS);
 • Els nostres altres productes i serveis Automattic que estan disponibles a través dels nostres llocs web (inclosos els plans de WordPress.com, WordPress.com VIP, Jetpack, l’extensió de serveis WooCommerce, Gravatar, el sistema de gestió de comentaris IntenseDebate, els plans Akismet, Simplenote, Simperium, Cloudup, Longreads i Happy Tools); i
 • Els llocs web d’altres usuaris que utilitzen els nostres serveis, mentre heu iniciat la sessió al vostre compte amb nosaltres.

Al llarg d’aquesta política de privadesa ens referirem col·lectivament als nostres llocs web, aplicacions mòbils i altres productes i serveis com a “Serveis”. I si voleu obtenir més informació sobre quina empresa Automattic és el controlador d’informació sobre vosaltres, mireu-ho. a la secció següent sobre controladors i empreses responsables.

Tingueu en compte que aquesta Política de privadesa no s’aplica a cap dels nostres productes o serveis que tinguin una política de privadesa independent.

A continuació, expliquem com recopilem, utilitzem i compartim informació sobre vostè, juntament amb les opcions que tingueu respecte a aquesta informació.

Llicència Creative Commons de Sharealike

Hem decidit que aquesta política de privadesa estigui disponible sota una llicència de Creative Commons de Sharealike . Podeu obtenir una còpia d’aquesta política de privadesa i altres documents legals a Github . Està més que benvingut a copiar-lo, adaptar-lo i tornar-lo a utilitzar per al seu propi ús. Assegureu-vos de revisar l’idioma perquè la vostra política reflecteixi les vostres pràctiques reals. A més, si feu servir la política, agrairíem que estiguéssim vinculats a Automattic en algun lloc del vostre lloc.

Informació que recopilem

Només recopilem informació sobre vostè si tenim un motiu per fer-ho, per exemple, per proporcionar els nostres serveis, per comunicar-se amb vosaltres o per millorar els nostres serveis.

Recopilem informació de tres maneres: si ens proporciona informació, automàticament mitjançant l’explotació dels nostres serveis i de fonts externes. Repassem la informació que recopilem.

Informació que ens proporciona

Probablement no és d’estranyar que recopilem informació que ens proporcioneu. La quantitat i el tipus d’informació depèn del context i de l’ús de la informació. Aquests són alguns exemples:

 • Informació bàsica del compte: us demanem informació bàsica per configurar el vostre compte. Per exemple, requerim que les persones que s’inscriuen a un compte de WordPress.com proporcionin una adreça de correu electrònic juntament amb un nom d’usuari o un nom, segons el servei , i això és tot. Podeu proporcionar-nos més informació, com ara la vostra adreça i qualsevol altra informació que vulgueu compartir, però no necessitem aquesta informació per crear un compte de WordPress.com.
 • Informació del perfil públic: si teniu un compte amb nosaltres, recopilem la informació que proporcioneu per al vostre perfil públic. Per exemple, si teniu un compte de WordPress.com, el vostre nom d’usuari és part d’aquest perfil públic, juntament amb qualsevol altra informació que publiqueu al vostre perfil públic, com ara una foto o una descripció de “Quant a mi”. La vostra informació de perfil públic és només això – públic – així que tingueu-ho en compte a l’hora de decidir quina informació voleu incloure.
 • Informació de la transacció i la facturació: si comprem alguna cosa de nosaltres –una subscripció a un pla de WordPress.com, un tema premium, un domini personalitzat o alguna mena de llarga diversió, per exemple – proporcionaràs informació personal i de pagament addicional que es requereix per processeu la transacció i el vostre pagament, com ara el vostre nom, la informació de la targeta de crèdit i la informació de contacte.
 • Informació de les eines felices: si sou un usuari d’eines feliços, us proporcionarem informació per fer ús de les funcions del servei. Per exemple, podeu introduir informació de zona horària i ubicació, informació de l’empresa i informació de contacte.
 • Informació del lloc de comerç electrònic: si utilitzeu els nostres serveis de comerç electrònic per vendre productes o serveis a tercers a través del vostre lloc (incloses les botigues a WordPress.com , l’ extensió de serveis WooCommerce o altres compres a WooCommerce.com), haureu de crear un WordPress. comptes o connecteu un compte existent i, per a alguns dels nostres serveis de comerç electrònic, proporcioneu l’URL del vostre lloc. També podeu proporcionar-nos informació sobre el vostre compte financer per configurar una integració de pagaments, com ara l’adreça de correu electrònic del vostre compte Stripe o PayPal o la informació del vostre compte bancari.
 • Informació sobre el contingut: segons els serveis que utilitzeu, també podeu proporcionar-nos informació sobre vosaltres en el contingut de projectes i publicacions (per exemple, per al vostre lloc web o per a la vostra enquesta de Crowdsignal). Per exemple, si escriviu una entrada de bloc que inclogui informació biogràfica sobre vosaltres, tindrem aquesta informació i, a més, qualsevol persona amb accés a Internet si decideix publicar-la públicament. Pot ser que això sigui obvi … però no és per a tothom.
 • Credencials: en funció dels serveis que utilitzeu, podeu proporcionar-nos credencials per al vostre lloc web (com a usuari i contrasenya SSH, FTP i SFTP). Per exemple, els usuaris de Jetpack i VaultPress poden proporcionar-nos aquestes credencials per utilitzar la nostra funció de restauració amb un sol clic si hi ha un problema amb el seu lloc o per permetre’ns solucionar els problemes del seu lloc més ràpidament.
 • Comunicacions amb nosaltres (Hi There!): També podeu proporcionar-nos informació quan respongueu a enquestes, comunicar-vos amb els nostres enginyers de felicitat sobre una pregunta de suport, enviar una pregunta sobre el vostre lloc als nostres fòrums públics o inscriure-us a un butlletí un que enviem a través de Longreads. Quan es comuniqui amb nosaltres a través del formulari, el correu electrònic, el telèfon, el comentari de WordPress.com o, en cas contrari, emmagatzemem una còpia de les nostres comunicacions (incloent-hi qualsevol enregistrament de trucades tal com ho permet la llei aplicable).

Informació que recopilem automàticament

També recopilem informació de forma automàtica:

 • Informació del registre: com la majoria de proveïdors de serveis en línia, recopilem informació que normalment ofereixen navegadors web, dispositius mòbils i servidors, com ara el tipus de navegador, l’adreça IP, identificadors de dispositius únics, preferències d’idioma, lloc de referència, data i hora d’accés , sistema operatiu i informació sobre xarxa mòbil. Recopilem informació de registre quan utilitzeu els nostres serveis, per exemple, quan creeu o feu canvis al vostre lloc web a WordPress.com.
 • Informació sobre l’ús : recopilem informació sobre el vostre ús dels nostres serveis. Per exemple, recopilem informació sobre les accions que els administradors i els usuaris realitzen en un lloc utilitzant els nostres serveis de WordPress.com o Jetpack, és a dir, qui va fer què, quan i quina cosa en un lloc (per exemple, [WordPress.com nom d’usuari] es va suprimir “[títol de l’oferta]” a [hora / data]). Com a un altre exemple, el nostre seguidor d’ús de WooCommercerastreja informació com la vostra adreça de correu electrònic, la configuració de WooCommerce, la configuració de PHP i altres funcions del vostre lloc web, així com informació sobre la vostra botiga en línia, com ara el nombre total de comandes i clients. També recopilem informació sobre què passa quan utilitzeu els nostres serveis (per exemple, les visualitzacions de pàgines, les cerques de documents de suport a en.support.wordpress.com, les funcions habilitades per al vostre lloc web, les interaccions amb la nostra barra d’administració i altres parts dels nostres serveis) juntament amb informació sobre el vostre dispositiu (per exemple, la mida de la pantalla, el nom de la xarxa mòbil i el fabricant del dispositiu mòbil). Utilitzem aquesta informació per, per exemple, oferir-li els nostres serveis, així com obtenir informació sobre com utilitzen els nostres serveis els nostres usuaris, de manera que puguem millorar els nostres serveis.
 • Informació sobre la ubicació: podem determinar la ubicació aproximada del vostre dispositiu des de la vostra adreça IP. Recollim i utilitzem aquesta informació per, per exemple, calcular quantes persones visiten els nostres serveis des de determinades regions geogràfiques. També podem recopilar informació sobre la vostra ubicació exacta a través de les nostres aplicacions per a mòbils (quan, per exemple, publiqueu una fotografia amb informació de ubicació) si ens permeten fer-ho a través dels permisos del sistema operatiu del dispositiu mòbil.
 • Informació emmagatzemada: podem accedir a la informació emmagatzemada al vostre dispositiu mòbil a través de les nostres aplicacions mòbils. Accedim a aquesta informació emmagatzemada a través dels permisos del sistema operatiu del vostre dispositiu. Per exemple, si ens donem permís per accedir a les fotografies del rotllo de la càmera del vostre dispositiu mòbil, els nostres serveis poden accedir a les fotos emmagatzemades al dispositiu quan carregueu una fotografia realment increïble de la sortida del sol al vostre lloc web.
 • Interaccions amb els llocs d’altres usuaris: recopilem informació sobre les vostres interaccions amb els llocs d’altres usuaris mentre esteu connectat al vostre compte amb nosaltres, com ara les vostres “Likes” i el fet de comentar una entrada concreta, de manera que podeu, per exemple, recomanar publicacions que us interessin. Com a un altre exemple, per als usuaris de Debats intensos, recopilem informació sobre els comentaris que realitzeu mentre esteu connectat al vostre compte i utilitzeu aquesta informació per, per exemple, indicar les estadístiques sobre els vostres comentaris (consulteu-les al tauler). la informació sobre els vostres comentaris al vostre perfil públic de Debat intens.
 • Informació de cookies i altres tecnologies: una galeta és una cadena d’informació que un lloc web emmagatzema a l’ordinador d’un visitant i que el navegador del visitant proporciona al lloc web cada vegada que torna el visitant. Les etiquetes de píxels (també anomenades balises web) són petits blocs de codi ubicats a llocs web i correus electrònics. Automattic utilitza galetes i altres tecnologies, com ara etiquetes de píxels, per ajudar-nos a identificar i fer el seguiment de les preferències de visitants, ús i accés dels nostres serveis, així com fer un seguiment i entendre l’eficàcia de les campanyes de correu electrònic i proporcionar anuncis dirigits. Per obtenir més informació sobre el nostre ús de cookies i altres tecnologies per al seguiment, incloent-hi com podeu controlar l’ús de galetes, consulteu la nostra Política de cookies .

Informació que recopilem d’altres fonts

També podem obtenir informació sobre vosaltres d’altres fonts. Per exemple, si creeu o inicieu la sessió al compte de WordPress.com a través d’un altre servei (com Google) o si connecteu el vostre lloc web o compte a un servei de xarxes socials (com a Twitter) a través de la nostra funció de publicitat , rebreu informació d’aquest servei. (com ara el nom d’usuari, la informació bàsica del perfil i la llista d’amics) a través dels procediments d’autorització utilitzats per aquest servei. La informació que rebem depèn dels serveis que autoritzeu i de les opcions disponibles.

També podem obtenir informació, com ara una adreça de correu electrònic, de serveis de tercers sobre individus que encara no són els nostres usuaris (però sí que ho serem), que podem utilitzar, per exemple, per a finalitats de màrqueting i publicitat, com a postals i altres anunciants que anuncien els nostres serveis.

Com i per què utilitzem la informació

Finalitats per utilitzar la informació

Utilitzem informació sobre vosaltres tal com es va esmentar més amunt i per als propòsits que s’indiquen a continuació:

 • Per proporcionar els nostres serveis, per exemple, per configurar i mantenir el vostre compte, allotjar el vostre lloc web, fer còpies de seguretat i restaurar el vostre lloc web, carregar-vos per qualsevol dels nostres serveis pagats o proporcionar assaigs i històries per al vostre plaer de lectura a través de Longreads;
 • Per desenvolupar i millorar encara més els nostres serveis, per exemple, afegint noves funcions que creiem que els nostres usuaris gaudiran o els ajudaran a crear i gestionar els seus llocs web de manera més eficient;
 • Supervisar i analitzar les tendències i entendre millor com interactuen els usuaris amb els nostres serveis, la qual cosa ens ajuda a millorar els nostres serveis i fer-los més fàcils d’utilitzar;
 • Per mesurar, mesurar i millorar l’eficàcia de la nostra publicitat i entendre millor la retenció i la deserció d’usuaris, per exemple, podem analitzar quantes persones van comprar un pla de pagament després de rebre un missatge de màrqueting o les funcions que fan servir els nostres usuaris. Serveis després d’un cert temps;
 • Per supervisar i prevenir qualsevol problema amb els nostres serveis, protegir la seguretat dels nostres serveis, detectar i prevenir transaccions fraudulentes i altres activitats il·legals, lluitar contra el correu brossa i protegir els drets i la propietat d’Automattic i d’altres, cosa que pot provocar el descens d’una transacció o l’ús dels nostres serveis;
 • Per comunicar-vos, per exemple, a través d’un correu electrònic, d’ofertes i promocions que ofereix Automattic i d’altres que us interessin, sol·liciteu-ne els vostres comentaris o us estarem informats sobre Automattic i els nostres productes (que podeu donar de baixa de a qualsevol hora); i
 • Per personalitzar la vostra experiència amb els nostres serveis, proporcioneu recomanacions de contingut (per exemple, a través dels nostres suggeriments del Post del lector ), orienteu els nostres missatges de màrqueting a grups dels nostres usuaris (per exemple, aquells que tinguin un pla determinat amb nosaltres o siguin el nostre usuari per a un determinat període de temps) i serveix d’anuncis rellevants.

Compartir informació

Com compartim informació

No venem la informació personal privada dels nostres usuaris.

Compartim informació sobre vosaltres en les limitades circumstàncies que es detallen a continuació i amb les garanties adequades sobre la vostra privadesa:

 • Filials, empleats i contractistes independents: podem divulgar informació sobre vosaltres a les nostres filials, als nostres empleats i a les persones que són els nostres contractistes independents que necessiten conèixer la informació per ajudar-nos a proporcionar els nostres serveis o processar la informació en el nostre nom. . Exigim que les nostres filials, empleats i contractistes independents compleixin aquesta Política de privadesa per obtenir informació personal que compartim amb ells.
 • Proveïdors de tercers:Podem compartir informació sobre vosaltres amb proveïdors externs que necessitin conèixer la vostra informació per proporcionar-nos els vostres serveis o per proporcionar-los els vostres serveis al vostre lloc. Aquest grup inclou els proveïdors que us ajuden a proporcionar-vos els nostres serveis (com a proveïdors de pagaments que processen la informació de la vostra targeta de crèdit i dèbit, proveïdors de pagament que utilitzeu per a les vostres operacions de comerç electrònic, serveis de prevenció de fraus que ens permeten analitzar transaccions de pagament fraudulentes, postals i per correu electrònic serveis que ens ajuden a mantenir-nos en contacte amb vosaltres, els serveis de xat de clients i de correu electrònic que ens ajuden a comunicar-vos amb vosaltres, registradors, registres i serveis de custòdia de dades que ens permeten oferir serveis de registre de dominis i el vostre proveïdor de hosting si el vostre lloc no està allotjat. per Automattic), els que ens ajuden amb els nostres esforços de màrqueting (per exemple: proporcionant eines per identificar un grup objectiu de màrqueting específic o millorar les nostres campanyes de màrqueting), aquelles que ens ajuden a entendre i millorar els nostres serveis (com a proveïdors d’anàlisi) i les empreses que fan que els productes estiguin disponibles als nostres llocs web (com ara les extensions de WooCommerce.com). ), que pot necessitar informació sobre vostè per tal de proporcionar-vos, per exemple, serveis tècnics o altres serveis de suport. Necessitem que els venedors acceptin compromisos de privadesa per compartir informació amb ells. Altres proveïdors es mostren a les nostres polítiques més específiques (per exemple, les nostres Qui pot necessitar informació sobre vostè per, per exemple, proporcionar-li serveis tècnics o altres serveis de suport. Necessitem que els venedors acceptin compromisos de privadesa per compartir informació amb ells. Altres proveïdors es mostren a les nostres polítiques més específiques (per exemple, les nostres Qui pot necessitar informació sobre vostè per, per exemple, proporcionar-li serveis tècnics o altres serveis de suport. Necessitem que els venedors acceptin compromisos de privadesa per compartir informació amb ells. Altres proveïdors es mostren a les nostres polítiques més específiques (per exemple, les nostresPolítica de galetes ).
 • Requisits legals i normatius: podem divulgar informació sobre vostè en resposta a una citació, ordre judicial o qualsevol altra sol·licitud governamental. Per obtenir més informació sobre com responem a les sol·licituds d’informació sobre els usuaris de WordPress.com, consulteu les nostres Directrius legals . A més, si teniu un domini registrat a WordPress.com, és possible que compartim la vostra informació per complir la normativa, normes o polítiques de la Corporació Internet per a noms i números assignats (Internet). Per exemple, la vostra informació relacionada amb el registre del vostre domini pot estar disponible a la base de dades WHOIS, o pot ser que ens hàgim de compartir la vostra informació amb els proveïdors de serveis de resolució de disputes aprovats per ICANN. Per obtenir més informació, consulteu el document de suport d’enregistraments i privadesa del domini .
 • Per protegir els drets, la propietat i altres: Podem divulgar informació sobre vostè quan creiem de bona fe que la divulgació és raonablement necessària per protegir la propietat o els drets d’Automatàtica, de tercers o del públic en general. Per exemple, si tenim la creença de bona fe que hi ha un perill imminent de mort o de lesions físiques greus, és possible que revelem informació relacionada amb l’emergència sense demora .
 • Transferències comercials: en relació amb qualsevol fusió, venda d’actius de l’empresa o l’adquisició de la totalitat o una part del nostre negoci per una altra empresa, o en el cas improbable que Automattic surti del negoci o entrés en fallida, la informació de l’usuari seria probablement una de els actius transferits o adquirits per un tercer. Si passés algun d’aquests esdeveniments, aquesta política de privadesa continuaria aplicant-se a la vostra informació i la part que rebés la vostra informació podria continuar utilitzant la vostra informació, però només és coherent amb aquesta Política de privadesa.
 • Amb el vostre consentiment: podem compartir i divulgar informació amb el vostre consentiment o en la vostra direcció. Per exemple, podem compartir la vostra informació amb tercers amb els quals ens autoritzeu, com ara els serveis de xarxes socials que connecteu al vostre lloc a través de la nostra funció Publicar.
 • Informació agregada o no identificada: podem compartir informació que s’hagi agregat o que s’hagi de identificar raonablement, de manera que la informació no es pugui utilitzar raonablement per identificar-la. Per exemple, podem publicar estadístiques globals sobre l’ús dels nostres serveis i és possible que compartim una versió hash de la vostra adreça de correu electrònic per facilitar campanyes d’anuncis personalitzades en altres plataformes.
 • Propietaris del lloc: si teniu un compte de WordPress.com i interactueu amb un lloc, la vostra informació es podrà compartir amb els administradors del lloc. Per exemple, si deixeu un comentari en un lloc que utilitza els nostres serveis (com un lloc creat a WordPress.com o un lloc que executa Jetpack), la vostra adreça IP i l’adreça de correu electrònic associada al vostre compte de WordPress.com es poden compartir amb administrador (s) del lloc on heu deixat el comentari.
 • Peticions de suport publicades: i si ens envieu una sol·licitud (per exemple, mitjançant un correu electrònic de suport o un dels nostres mecanismes de comentaris), ens reservem el dret de publicar aquesta sol·licitud per ajudar-nos a aclarir o respondre a la vostra sol·licitud o per ajudar-nos donar suport a altres usuaris.

Informació compartida públicament

La informació que trieu fer pública és –va endevinar– que es va donar a conèixer públicament.

Això significa, per descomptat, que la informació com el vostre perfil públic, publicacions, altres continguts que feu públics al vostre lloc web, i els vostres comentaris i comentaris sobre altres llocs web, estan disponibles per a altres persones i esperem que obtingueu molts vistes!

Per exemple, la foto que es carrega en el seu perfil públic, o una imatge per defecte si no ha pujat una, és el seu G lobally R ecognized Avatar, o Gravatar – aconseguir-ho? :). El vostre Gravatar, juntament amb altres informacions de perfil públic, es mostraran amb els comentaris i les “Likes” que feu als llocs web d’altres usuaris mentre esteu connectat al vostre compte de WordPress.com. La vostra informació de perfil públic de Gravatar + també pot aparèixer amb els vostres comentaris, “M’agrada” i altres interaccions als llocs web que utilitzen el nostre servei Gravatar, si l’adreça de correu electrònic associada al vostre compte amb nosaltres és la mateixa que l’adreça de correu electrònic que utilitzeu al un altre lloc web.

També proporcionem un flux “Firehose” de dades públiques (com a publicacions i comentaris) en alguns llocs que utilitzen els nostres serveis per proporcionar aquestes dades als subscriptors de FireHose, que poden veure i analitzar el contingut (tots ells subjectes a les nostres Condicions del servei). no té drets per tornar-la a publicar, públicament.

La informació pública també pot ser indexada pels motors de cerca o per tercers.

Si us plau, tingueu en compte tot això quan decidiu què voleu compartir.

Quant de temps mantenim la informació

En general, rebutgem informació sobre vostè quan ja no necessitem la informació per als propòsits per als quals recopilem i utilitzem – que es descriuen a la secció anterior sobre Com i per què utilitzem la informació – i no estem obligats legalment a mantenir-la .

Per exemple, mantenim els registres del servidor web que registren informació sobre un visitant a un dels llocs web d’Automattic, com ara l’adreça IP del visitant, el tipus de navegador i el sistema operatiu, durant aproximadament 30 dies. Conservem els registres durant aquest període de temps per analitzar, entre altres coses, el trànsit als llocs web d’Automattic i investigar els problemes si alguna cosa va malament en un dels nostres llocs web.

Com un altre exemple, quan suprimiu una publicació, una pàgina o un comentari del vostre lloc de WordPress.com, es manté a la carpeta Paperera durant trenta dies per si canviareu de cap i voleu restaurar aquest contingut, ja que començar de nou des de zero és no és divertit. Un cop finalitzats els trenta dies, el contingut eliminat pot romandre a les nostres còpies de seguretat i memòria cau fins que es purga.

Seguretat

Tot i que cap servei en línia és 100% segur, treballem molt dur per protegir informació sobre vostè contra accés, ús, alteració o destrucció no autoritzats i prendre mesures raonables per fer-ho, com ara supervisar els nostres serveis per a possibles vulnerabilitats i atacs.

Per millorar la seguretat del vostre compte, us animem a habilitar la configuració avançada de seguretat, com ara l’ autenticació de dos passos .

Opcions

Teniu diverses opcions disponibles quan es tracta d’informació sobre vostè:

 • Limiteu la informació que proporcioneu: si teniu un compte amb nosaltres, podeu optar per no proporcionar la informació de compte opcional, la informació del perfil i la informació de transacció i facturació. Tingueu en compte que si no proporcioneu aquesta informació, és possible que algunes funcions dels nostres serveis, per exemple, els temes premium pagats, no siguin accessibles.
 • Limiteu l’accés a la informació del vostre dispositiu mòbil: el sistema operatiu del vostre dispositiu mòbil us ha de proporcionar l’habilitat de suspendre la nostra capacitat de recopilar informació emmagatzemada o informació d’ubicació a través de les nostres aplicacions mòbils. Si ho feu, és possible que no pugueu utilitzar certes funcions (com ara afegir una ubicació a una fotografia, per exemple).
 • Inhabilitació de les comunicacions de màrqueting: podeu optar per no rebre comunicacions promocionals de nosaltres. Simplement seguiu les instruccions d’aquestes comunicacions o feu-nos-ho saber. Si voleu renunciar a les comunicacions promocionals, és possible que encara us enviem altres comunicacions, com ara el vostre compte i els avisos legals.
 • Configureu el vostre navegador per rebutjar les cookies: en aquest moment, Automattic no respon a senyals de “no fer un seguiment” a tots els nostres serveis. No obstant això, en general podeu triar configurar el vostre navegador per eliminar o rebutjar les galetes del navegador abans d’utilitzar els llocs web d’Automattic, amb el desavantatge que algunes funcions dels llocs web d’Automattic poden no funcionar correctament sense l’ajut de cookies.
 • Tanqueu el vostre compte: malgrat que ens molestaria molt veure que aniria, si ja no voleu utilitzar els nostres serveis :( :( :( :(: podeu tancar el compte (per exemple, aquí , per als comptes de WordPress.com) ) Tingueu en compte que podem continuar conservant la vostra informació després de tancar el vostre compte, tal com es descriu a Quant de temps mantenim la informació anterior, per exemple, quan aquesta informació sigui raonablement necessària per complir (o demostrar el nostre compliment de) obligacions legals com ara sol·licituds d’aplicació de la llei o raonablement necessàries per als nostres interessos comercials legítims.

Els vostres drets

Si esteu ubicats a determinats països, incloent-hi els que es troben dins de l’abast del Reglament Europeu de Protecció de Dades (AKA el “GDPR”), les lleis de protecció de dades us donen drets respecte de les vostres dades personals, subjectes a les exempcions proporcionades per la llei, inclosos els drets de:

 • Sol·liciteu accés a les vostres dades personals;
 • Sol·liciteu la correcció o supressió de les vostres dades personals;
 • Objectiu per al nostre ús i processament de les vostres dades personals;
 • Sol·liciteu que limitem l’ús i el processament de les vostres dades personals; i
 • Sol·liciteu la portabilitat de les vostres dades personals.

Normalment podeu accedir, corregir o suprimir les vostres dades personals mitjançant la configuració del compte i les eines que oferim, però si no podeu fer-ho, o voleu contactar amb nosaltres per obtenir un dels altres drets, desplaceu-vos fins a Com arribar-hi, doncs, descobreix com arribar a nosaltres.

Les persones de la UE també tenen el dret de presentar una queixa a una autoritat supervisora ​​del govern.

Controladors i empreses responsables

Els serveis d’Automattic són a tot el món. Diferents empreses automàtiques són el controlador (o co-controlador) de la informació personal, la qual cosa significa que és l’empresa responsable del processament d’aquesta informació, basant-se en el servei concret i la ubicació de la persona que utilitza els nostres serveis.

Segons els Serveis que utilitzeu, més d’una empresa pot ser el controlador de les vostres dades personals. En general, el “controlador” és la companyia Automattic que va signar el contracte amb vostè en virtut de les Condicions d’ús del producte o servei que utilitzeu. A més, Automattic Inc., la nostra empresa amb seu als Estats Units, és el controlador d’algunes de les activitats de processament de tots els nostres serveis a tot el món.

La taula següent explica els controladors per processar la vostra informació personal. Utilitzem el terme “països designats” per referir-se a Austràlia, Canadà, Japó, Mèxic, Nova Zelanda i tots els països del continent europeu.

Si resideix fora dels països designats (per a serveis que no siguin els oferts a WooCommerce.com): Automattic Inc
60 29th Street # 343
San Francisco, CA 94110
Si resideix als països designats (per a serveis que no siguin els oferts a WooCommerce.com): Centre de negocis Aut O’Mattic A8C Ireland Ltd. , núm. 1, carrer Major Lower
Centre de serveis financers internacionals
Dublín 1, IrlandaAutomattic Inc. és també el controlador d’algunes de les activitats de processament relacionades amb els serveis subministrats per Aut O’Mattic A8C Ireland Ltd.
Si utilitzeu els nostres serveis a WooCommerce.com: Bubblestorm Management (Pty) Ltd (WooCommerce.com)
Unitat A206, The Old Biscuit Mill (TOBM)
373 – 375 Albert Road, Woodstock
Ciutat del Cap, Sud-àfricaAutomattic Inc. és també el controlador d’algunes de les activitats de processament relacionades amb els serveis subministrats per Bubblestorm Management (Pty) Ltd (WooCommerce.com).

Com arribar a nosaltres

Si teniu alguna pregunta sobre aquesta política de privadesa, o voleu posar-vos en contacte amb nosaltres per obtenir algun dels drets esmentats a la secció de Drets dels vostres drets, poseu vos en contacte amb nosaltres .

Altres coses que haureu de saber (seguiu llegint)

Transferència d’informació

Atès que els serveis d’Automatics s’ofereixen a tot el món, la informació sobre vosaltres que processem en utilitzar els Serveis a la UE pot ser usada, emmagatzemada i / o accedida per persones que operen fora de l’Àrea Econòmica Europea (EEE) que treballen per a nosaltres, altres membres del nostre grup d’empreses o de processadors de dades de tercers. Això s’exigeix ​​per als propòsits que s’indiquen a la secció Com i per què utilitzem la informació anterior. Quan proporcioneu informació sobre vosaltres a entitats de fora de l’EEE, prendrem les mesures adequades per garantir que el destinatari protegeix la vostra informació personal de manera adequada d’acord amb aquesta Política de privadesa, tal com ho requereix la llei aplicable. Aquestes mesures inclouen:

 • En el cas de les entitats amb seu a Estats Units, que van entrar a la Comissió Europea van aprovar acords contractuals normals amb ells, o assegurar-se que s’han subscrit a l’ Escut de privadesa UE-Estats Units ; o bé
 • En el cas d’entitats amb seu a altres països fora de l’EEE, la celebració de la Comissió Europea va aprovar acords contractuals normals amb ells.

Podeu demanar-nos més informació sobre els passos que adoptem per protegir la vostra informació personal en el moment de transferir-la de la UE.

Anuncis i serveis d’anàlisi proporcionats per altres persones

Els anuncis que apareixen a qualsevol dels nostres serveis poden ser publicats per xarxes de publicitat. Altres parts també poden proporcionar serveis d’anàlisi a través dels nostres serveis. Aquests proveïdors de xarxes publicitàries i d’anàlisi poden establir tecnologies de seguiment (com ara les galetes) per recopilar informació sobre el vostre ús dels nostres serveis i en altres llocs web i serveis en línia. Aquestes tecnologies permeten a aquests tercers reconèixer el vostre dispositiu per compilar informació sobre vosaltres o sobre els altres que utilitzen el dispositiu. Aquesta informació ens permet, entre altres coses, analitzar i fer un seguiment de l’ús, determinar la popularitat de determinats continguts i publicar anuncis que puguin estar més orientats als vostres interessos.

Programes i serveis de tercers

Si voleu utilitzar les extensions de WooCommerce que permetin serveis prestats per tercers, connectors de tercers, incrustacions o altres serveis o programari de tercers, tingueu en compte que quan interactueu amb ells podeu proporcionar informació sobre vosaltres mateixos (o el vostre visitants del lloc) a aquests tercers. Per exemple, alguns serveis de tercers poden sol·licitar o requerir accés a les vostres dades (del vostre, visitants o clients), per exemple, mitjançant un píxel o una galeta. Tingueu en compte que si utilitzeu el servei de tercers o l’accés a la subvenció, les vostres dades seran tractades d’acord amb la política de privadesa i les pràctiques del tercer. No som propietaris ni controlem aquests tercers, i tenen les seves pròpies regles sobre la recopilació, ús i intercanvi d’informació que haureu de revisar abans d’utilitzar el programari o els serveis.

Visitants als llocs web dels nostres usuaris

També processem informació sobre els visitants als llocs web dels nostres usuaris, en nom dels nostres usuaris i d’acord amb els nostres acords d’usuari. Tingueu en compte que el nostre processament d’aquesta informació en nom dels nostres usuaris pels seus llocs web no està cobert per aquesta Política de privadesa. Animem als nostres usuaris a publicar una política de privadesa que descrigui amb exactitud les seves pràctiques en la recopilació, ús i intercanvi de dades personals. Si ho desitgeu, també podeu llegir més sobre les dades que recopilem en nom dels nostres usuaris al nostre avís de privadesa .

Canvis de política de privadesa

Tot i que és probable que la majoria de canvis siguin menors, Automattic pot canviar la seva política de privadesa de tant en tant. Automattic anima els visitants a consultar aquesta pàgina amb freqüència si hi ha cap canvi a la seva política de privadesa. Si fem canvis, us notificarem si reviseu el registre de canvis que apareix a continuació i, en alguns casos, podem proporcionar avís addicional (com ara afegir una declaració a la nostra pàgina principal o al bloc de WordPress.com o enviar-vos una notificació per correu electrònic). o el vostre tauler de control). El vostre posterior ús dels Serveis després d’un canvi a la nostra Política de privadesa estarà subjecte a la política actualitzada.

Això és! Gràcies per llegir.

Canvia el registre

 • 1 d’abril de 2019: informació inclosa per a Happy Tools.
 • 13 de març de 2019: es van afegir aclariments i detalls addicionals a les seccions existents, per exemple, sobre les polítiques de l’ICANN i el que podem emmagatzemar quan es comunica amb nosaltres.
 • 1 de febrer de 2019: informació inclosa per a Longreads i informació addicional sobre els comptes de Longreads.
 • 6 de novembre de 2018: es van retirar les referències de Polldaddy, que ha estat reenviada com Crowdsignal.
 • 24 de setembre de 2018: informació inclosa per a la cerca Simplenote, Simperium, Cloudup i Lean Domain.
 • 25 de maig de 2018: es va afegir informació més específica per ajudar a aclarir les nostres pràctiques, incloïa informació per als serveis de Crowdsignal i Woocommerce.com i es va afegir informació per reflectir els requisits del Reglament general de protecció de dades de la UE.
 • 3 de gener de 2018 : llenguatge revisat i reorganitzat durant tot el temps per ajudar a simplificar la política i aclarir les nostres pràctiques .
 • 22 d’agost de 2017: S’ha afegit la secció “Informació que recopilem a partir d’altres fonts”.
 • 2 de novembre de 2016 : Akismet afegeix que Akismet conserva els comentaris enviats com a correu brossa perdut per millorar el rendiment futur.
 • 18 de febrer de 2015: Llicència de Creative Commons actualitzada de 2,5 a 4,0.
 • 18 de setembre de 2013: s’ha afegit que les adreces de correu electrònic del comentarista de bloc es divulguen als administradors del bloc on es va deixar el comentari.
 • 1 de febrer de 2011: llengua de citació clarificada i paràgraf de transferències empresarials afegides
 • 3 de gener de 2011: es va afegir una aclaració de l’ordre judicial i la citació de sentències judicials
 • 1 de juliol de 2010: paràgraf revisat sobre adreces IP per explicar quan es recullen i que els administradors de blocs poden visualitzar les IP dels comentaristes
 • 29 d’octubre de 2009: s’ha afegit el paràgraf de comentaris per explicar la política d’emmagatzematge de comentaris d’Akismet
 • 10 de març del 2009: paràgraf d’anuncis afegits per alertar als usuaris que els anuncis de tercers poden utilitzar cookies.
Loading...