Actualitat

Resposta agroecològica a la pobresa alimentària

Un nou model de Banc d’Aliments neix arran de la COVID, l'AlterBanc, una aliança entre les xarxes de suport veïnal i la pagesia agroecològica. Llegir més

Les famílies hem de demanar a l’escola menús sostenibles, ecològics i locals

Com són i com haurien de ser els menús dels menjadors escolars? Quins són els principals errors? Com es pot afavorir l'educació alimentària a l'escola? I el bon clima emocional a l'estona del migdia? I quines activitats poden complementar l'àpat? Llegir més

La venta a domicilio de alimentos de proximidad y ecológicos se triplica

Los productores locales se adaptan con gran rapidez tras cerrarse los mercados al aire libre, los restaurantes y las escuelas, que eran sus canales tradicionales de distribución. 'Hemos tenido que reinventarnos en pocos días'. Así resume la situación Alfred March, socio de la cooperativa La

Revista Doble Viva- Diciembre 2019

FINALES CON PRINCIPIOS Llega el último mes del año, una buena oportunidad para reflexionar sobre la importancia de nuestras acciones. Llegir més

Els menjadors escolars no són sostenibles, una assignatura ambiental pendent

Un estudi sobre els serveis de menjador dels centres de primària de Barcelona mostra la petjada ecològica de l’alimentació de l’alumnat. Caldria l’extensió d’un Camp Nou per compensar les emissions provocades per cada escola. Llegir més

LA ECOCENTRAL.CAT

El nou model de "Distribució Agroecològica Transparent" que està alimentant a més de 14 mil nens / es a Catalunya. Accedeix al document

“En distribución agroecológica, hacen falta iniciativas de mayor dimensión”

Toni Lodeiro entrevista a Diana Amigó (Quèviure) y Alejandro Guzmán (Ecocentral) para hablar sobre los retos de la distribución agroecológica. Llegir la entrevista

Entrevista a Alejandro Guzmán en “Ones d’estiu” – Radio Molins de Rei

Escoltar l'entrevista